Een ‘zorgmens’ ben jij. Het was dan ook niet zo gek dat jij in de zorg of onderwijs terecht kwam. Jij zorgt voor anderen. Staat altijd klaar voor de ander.
En toen werd jij moeder. Je zorgkracht in volle toeren. Niet alleen op je werk, maar ook thuis zorg jij voor iedereen… maar niet altijd zo goed  voor jezelf.

Het wordt teveel, je energie raakt steeds meer en sneller op. En terwijl je kids steeds groter en zelfstandiger worden, ontstaat er weer meer ruimte voor jou. Er ontstaat ruimte voor het gevoel dat je toch niet helemaal happy bent. Is dit het nu? Doe jij nog wel waar je gelukkig van word?

Het hele roer omgooien, dat is niet wat je wilt. Maar wel weet jij dat het anders kan en mag. Dat jij weer lekker in je vel zit. Dat je met energie naar  werk gaat. En het voorbeeld voor je kids kunt zijn die jij wilt zijn.

“Vanuit het hart” is zeker wat voor jou..
Als je toe bent aan verandering
Als het tijd is jezelf wat meer liefde te geven

Als jij zoekt naar waar jij echt gelukkig van wordt

‘Maar ik ben niet creatief’ is niet wat jou moet tegen houden. Het gaat niet om de mooiste werkstukken. Het gaat om het proces, de ervaring. “Vanuit het Hart’ is een creatieve reis naar binnen en geeft je ..
rust en energie
kennis over jezelf en wat jij wilt
 laat je hoofd en hart samenwerken
Je neemt het hef.. kwast in eigen handen en word kunstenaar van jouw geluk.

Groepstraject

  • Persoonlijke intake 30 min. 
  • Bijeenkomst 6 keer van 2 uur
  • Deelname exclusieve FacebookGroep
  • Samen voor 199,- ( eenmalig aanbod!)
  • Inclusief materialen en drinken/hapjes tijdens de bijeenkomsten

Wat kan je verwachten
Een traject van 3 maanden waarin jij ontdekt hoe jij kunstenaar wordt van jouw leven. Samen met 5 andere vrouwen komen we 6 keer bij elkaar. We gaan samen creatief aan de slag met verschillende oefeningen en verschillende materialen.

De bijeenkomsten zijn op vrijdag van 9:30 - 11:30. Data voor het najaar traject zijn:
september 23
oktober 7 en 21
november 4 en 18
december 2 inclusief lunch

Ook gaan we online aan de slag. Er wordt een Facebookgroep voor jullie gemaakt. Hier worden oefeningen en inspiratie gedeeld. Tussen de bijeenkomsten ben ik hier voor jullie en kunnen we ook elkaar steunen.

Tijdens de 3 maanden werken we met je eigen Happiness art journal. Een journal die je van mij krijgt om al je werk in te verzamelen. En waarin je ook na je traject jouw reis in kan voort zetten.

Wees kunstenaar van jouw geluk..


Denk jij nu JA! Dit is was ik mijzelf gun, laten we dan een afspraak maken. We maken samen kort kennis via videobellen. Zo start jouw reis al meteen goed met wat ik met jou ga delen. 

    X