Retreat-dag voor Moeder & Kind

Alles is in beweging, het gaat maar door. Zo is het winter, zo is het zomer. Zo is het vakantie, zo moeten we weer naar school en werken. En ook thuis draait alles door. Hoe fijn zou het zijn om een dag uit de dagelijkse drukte te stappen.  Even stil staan. Even naar binnen keren. Ontspannen en verbinden.

Verbinding in het Bijzonder 

De retreat-dag staat in teken van ontspanning, creativiteit en verbinding. In het programma staat het versterken van de unieke verbinding die je als moeder met jouw kind hebt centraal. Georganiseerd door niet alleen Happiness Atelier maar ook Yoga Jij Natuurlijk. Met onder andere een creatieve workshop, een yogales, een high tea met hapjes en een mooie moeder - kind cirkel.


Yoga

Samen een yoga workshop van Dominique van Yoga Jij Natuurlijk. Niet bekend met yoga, geen probleem! Dominique neemt jullie mee met mooie oefeningen die je zelf en samen doet.

Creativiteit

Samen creatief aan de slag. Tijdens de dag is er een creatieve workshop waarbij jullie gaan samenwerken om iets moois te creëren.

Cirkel

In de cirkel zitten we samen met elkaar. We trekken een mooie kaart, doen soort rituelen en oefeningen. Zo staan we even stil bij de verbinding met jezelf en elkaar.

Moeder en dochter:

Super leuke dag! Heel relaxt, fijne afwisseling. Lieve dames, goede balans tussen loslaten en begeleiden. Heerlijk om met elkaar te doen , samen bezig te zijn en vooral te zijn. 

Moeder en dochter:

Ik had niet direct bepaalde uitgesproken verwachting van de creatieve onderdelen. Deze waren leuk en afwisselend. De yoga-les was super leuk! Ook de interactie; het samen doen! Mijn dochter en ik hebben sowieso genoten!! En zullen het zeker bij anderen aanbevelen!


De dag is voor moeder en kinderen vanaf 7/8 jaar. Voor de gehele dag investeer je € 37,50 per persoon. Dat is inclusief de gehele dag eten, drinken, natuurlijk alle activiteiten en een goodiebag zodat jullie nog lang kunnen nagenieten van deze mooie dag!Locatie Eigen wij, voorweg 112 Zoetermeer