Workshop aanbod

Magie van collages

Een mooie workshop gegeven bij Studio C Zoetermeer. Ik neem je mee in het maken van een collage en hoe jij deze kunt inzetten.

Play date


Mag jij uit je hoofd komen en meer vanuit gevoel leven? Houdt perfectionisme jou tegen? In deze workshop ga we spelen met materiaal, leer jij meer te vertrouwen op jouw creatiekracht. 

Op maat


Een workshop op maat. Wil jij iets creatiefs organiseren maar met een betekenis. 

Workshop: De magie van collages


Je kent het vast wel een moodboard of een visionbord maken. Uit tijdschriften scheuren en knippen. Plaatjes en teksten plakken. Een beeld creëren die wat voor jou betekent.

Maar in deze workshop ga ik jou de magie leren van collages. We gaan verder dan een mood/vissionboard. Wat zijn jou dromen? Wat maakt jou echt gelukkig?


Ik vond het echt een fijne avond met prettige mensen die allemaal open stonden voor het doel. Ieder op haar eigen manier. Ik denk dat je een mooie veilige plek hebt gecreëerd om jezelf te zijn. Een fijne avond om in verbinding te komen met jezelf en je creatief uit te leven.


K.

In workshop ga ik je mee nemen in hoe jij collages kunt inzetten voor jezelf. Om bij jezelf in te checken. Om contact te maken met je hart. Om te onderzoeken wat wil jij nu echt en hoe kunt je er komen. Vaak maken we deze vragen juist heel zwaar, maar in deze workshop laat ik je zien hoe je om een ontspannen manier aan de slag kunt gaan met jezelf.

De workshop is bij Studio C in het Stadshart Zoetermeer. Op deze mooie plek achterin de winkel kun jij aanschuiven op een workshop moment. Of je kunt een workshop boeken vanaf 4 personen. Leuk met vriendinnen en uit te breiden met bijvoorbeeld een lekkere lunch ( vraag  hiervoor naar de mogelijkheden).


Workshop

12 juli 14:00

€ 15,-


Inclusief kopje thee of koffie  en kleine goodiebag.Workshop privé

vanaf 4 personen

€ 15,- per persoon


Inclusief kopje thee of koffie  en kleine goodiebag. Het is mogelijk de workshop te combineren met een ontbijt of lunch.

Via de mail kun je afspraak maken om privé workshop te boeken. Info@happinessatelier.nl

Op zoek naar een andere creatieve en
 betekenisvolle workshop voor jou en je vriendinnen?
Laat dit gerust weten hieronder en
 ik stuur je toffe aangepaste ideeën naar je toe.