H(appiness) ART sessies


Na een dag werken haal je de kids op bij de opvang. Thuis koken, opruimen en zorgen dat ieder schoon en wel naar bed kan. En terwijl het rustig wordt in huis, plof jij op de bank. Weer een dag voorbij. Na een uurtje zappen ga je ook naar bed. Blij dat je alles weer gedaan hebt vandaag, maar ondanks dat voel jij je ook niet voldaan. Want ja is dit het nou?


Als  leerkracht of begeleider ben jij tijdens het werk aan zorgen voor anderen. En thuis zorg jij voor je gezin. Maar goed zorgen voor jezelf, daar is als snel geen energie, ruimte en tijd voor. Want jij zet anderen boven aan je lijst en jezelf kan jij nog weleens vergeten. Je hebt behoefte aan...

.. een moment helemaal voor jou
.. verbinding in jezelf ( weer) vinden

.. even stil staan om weer in beweging te kunnen komen

Een avond voor mij alleen? Echt? Een Godin in mijzelf vinden, ik wist niet wat ik ervan verwachten kon, ging er blanco in. Sanne begeleidde met een meditatie de start van de avond. Stap voor stap werden we getriggerd naar binnen te keren, te schrijven en op eigen wijze op een canvas ‘het’ te laten ontstaan. Niet meer blanco, maar mooi vervuld. Niet alleen voor één avond maar om nog lang van na te genieten.


D. 

Ik vond het echt een fijne avond met prettige mensen die allemaal open stonden voor het doel. Ieder op haar eigen manier. Ik denk dat je een mooie veilige plek hebt gecreëerd om jezelf te zijn. Een fijne avond om in verbinding te komen met jezelf en je creatief uit te leven.


K.

Tijdens de art sessie komen 6 tot 8 dames bij elkaar om te creëren. Jezelf even lekker laten gaan, in je eigen bubbel stappen en (jezelf) weer mogen ontdekken. Onder mijn begeleiding gaan we samen creatief aan de slag aan de hand van een thema en/of persoonlijk vraag stuk. En dan erna ga jij ontspannen en vol energie naar huis.


Iedere 2de dinsdag van de maand 

Van 20:00 - 22:30
Voor 24,50

Locatie Eigen wij, Voorweg 112 Zoetermeer