Jij en Ik
Atelier ochtend

Drukke periodes.. volle agenda.. werk, school en ieder eigen afspraken.. En er is weer een week voorbij. Door de snelle vaart ontstaat er afstand tussen jou en je dochter of zoon. Er ontstaat behoefte aan..

.. een moment helemaal voor jullie twee. Even uit de drukke wereld, en samen ontspannen en genieten.

Echt even de tijd voor jullie twee om de verbinding, jullie relatie te versterken. Samen ontdekken en leren van elkaar. Samen lekker creatief bezig zijn.

Super leuke Workshop 🙂 Origineel, gezellig en leuk. Bedankt!


Moeder W. en dochter Y. 

Mijn dochter en ik hebben genoten van de workshop. Eerst ontspannen en daarna lekker kliederen en creëren. Ontzettend bedankt voor je vrolijke begeleiding en de gastvrijheid!


Moeder D.

De workshop

Tijdens de Jij en Ik atelier ochtend gaan we aan de slag met een creatieve activiteit. Verven, kleien, knippen, plakken, kleuren... noem maar op. De activiteit is gekoppeld aan een thema rond persoonlijke ontwikkeling. Denk aan onderwerpen als positieve gedachtes, kwaliteiten en mindfulness. Ieder maakt een eigen werkje of er wordt gewerkt aan een werkstuk van jullie twee. Er is dus zowel aandacht voor jezelf als aandacht voor jullie relatie. Je gaat naar huis met..

- fijne energie
- gevoel van verbondenheid
- mooie inzichten over jezelf en elkaar


Iedere laatste zondag van de maand

Van 10:30 - 12:30
Voor 19,50 per koppel

Leeftijd kinderen 8 t/m 12 jaar

Locatie Eigen wij, voorweg 112 Zoetermeer

X