Altijd aan het rennen voor anderen. Is het niet op je werk, dan wel thuis. Alle ballen in de lucht houden, daar ben jij goed in! 

Maar is er dan nog wel tijd voor jezelf? Om op te laden zodat je weer energie hebt op door te gaan. Maar ook zeker om stil te kunnen staan bij ben ik gelukkig?  Geniet ik van mij leven? Wat zijn mijn dromen? Is dit het leven wat jij je had voorgesteld aantal jaar terug?

Wat zou het fijn
zijn ...

.. om verbinding in jezelf te voelen
.. uitdagingen (weer) aan te durven gaan
.. ruimte, tijd, aandacht voor jezelf te nemen
.. stil te kunnen staan in deze drukke wereld
.. herkennen wanneer en wat je nodig heb
.. om de mama zijn die jij wil zijn

Want mama:

1. Jij verdient het!
2. Je kinderen verdienen
de beste jij!

Lieve Sanne, dankjewel voor de fijne creatieve coach sessie. De creatieve opdrachten leren mij veel over mijzelf. Door jouw warme ontvangst en speelse manier van werken stromen de antwoorden vanzelf op het papier. Ik vond het heel fijn om met verschillende materialen aan de slag te gaan. Ik sta er versteld van hoeveel inzichten er uit mijn eigen tekeningen en vision boards komen. Dankjewel voor deze ervaring(en)! 


Linde 

Coaching

Waar sta je nu en waar wil je heen? Wat gaat al goed en wat houd je nog tegen?
Ik help jou jezelf te leren kennen zodat jij inzichten krijgt die jou gaan helpen in het dagelijkse leven. Maar ook gaan deze inzichten jou helpen om meer te kiezen voor jezelf, voor je eigen dromen. Want als jij meer kan kiezen vanuit verbinding met jezelf, dan zul je zien dat er vele mooie dingen op jou pad gaan komen. Dan ga jij meer rust ervaren en balans creëren. Meer plezier krijgen en verbindingen voelen.

Met een coaching traject gaan we niet alleen in gesprek, we gaan ook oefeningen doen, maken opstellingen en gaan creatief aan de slag. Zoals het maken van een visionboard, tekenen en schilderen. Waarbij het niet gaat om hoe kunstig jij iets maakt, maar om beeld te geven aan woorden en gevoelens. En om te ontdekken wat er kan ontstaan vanuit ons onbewuste.

1 op 1 coachdag


  • Kennismaking 30 min.
  • Dag van 10 tot 4
  • Inclusief lunch en goodiebag
TIJDELIJK €297,-

1 op 1 coaching traject 

3 maanden

  • Intake 60 min.
  • 5 coach sessies van 90 min.
  • bereikbaar voor vragen via whatsapp 
  • Het Happiness art journal pakket
    t.w.v €49,97
  • Inclusief goodiebag

Voor €633,-