Workshop

 

 

 

 

 

Creatief Coachen

 

 

 

 

 

Creatieve Tarot reading

 

 

Workshops

‘Let it go’

‘Ik kan het niet, Ik ben niet goed genoeg”. Ken jij van die gedachtes en overtuigingen die in de weg zitten? We gaan ze gedag zeggen door te gooien met verf. Yes, let them go!

€37,00

Just feel

Gevoelens, man oh man. Die zijn niet even makkelijk. We willen ze graag begrijpen. Maar wat gevoelens vooral nodig hebben, ruimte om er te mogen zijn. In deze teken/collage workshop gaan wij die ruimte creëren.

€37,00

Let’s play

Spelen en ontdekken met verschillende materialen. In deze mixed media workshop ga jij heerlijk aan de slag om een eigen creatie te maken. Samen kijken we naar de creatie, welk beeld er vanuit jou intuïtie heeft mogen ontstaan.

€37,00

Workshop pakket

 De drie workshops sluiten super op elkaar aan. Hoofd, hart en handen. Wil jij een duik maken in je eigen creatie wereld en ontwikkeling? Volg alle drie de workshops en krijg en een open atelier avond bij!

Ontdekt de kracht van Creatief Coaching

Ben jij een ondernemende vrouw maar voel jij je vast zitten? Haal je weinig plezier uit wat je doet en voelt alles als moeten? Leef je vooral vanuit je hoofd en mis je de connectie met je gevoel en intuïtie? Het is tijd voor verandering.

Wat is creatief coachen:
Als creatief coach help ik je om weer te leven vanuit je gevoel en intuïtie. Samen gaan we op een creatieve reis om jouw innerlijke joy en dromen te herontdekken. Door middel van creatie en persoonlijke begeleiding, leer je weer plezier te vinden in alles wat je doet en durf je te dromen over wat je echt wilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Half jaar traject

We gaan een reis maken van 6 sessie van ongeveer 90 minuten. Aan de slag met verschillende materialen, bespreken verschillende thema’s en werken aan verschillende inzichten die jij krijgt.

Gun jij jezelf deze creatieve reis om te groeien en te bloeien in alles wat je doet en wil gaan doen?

 

 

 

 

 

 

 

 

Creatieve Tarot reading

 We herkennen allemaal wel moment dat je even niet meer weet wat te doen. Je lijkt op een vraag vast te zitten en vind het moeilijk keuzes te maken. Het is dan fijn om even een boost te krijgen.
Een moment van inzichten die jou verder gaan helpen en jij weer in beweging kan komen.

Die boost kan ik jou geven met creatieve tarot reading. Ooit wel eens een kaartlegging gedaan? Nee ik ga niet je toekomst voorspellen. Ik wel wel drie kaarten voor jou trekken.
Wat is de situatie, wat houdt je tegen en wat gaat jou helpen?
Maar ook naast die drie kaarten ga jij een eigen creatie maken.
Deze combinatie maakt het moment zo krachtig dat jij weer vol energie en met inzichten naar huis gaat.